Welkom | Zakelijk | Waarom? | Populaire merken | Klantenservice | Uw klantgegevens  |  Inhoud winkelwagen  |  Afrekenen   hipzit design meubilair op facebook
steigerhout-kopen voor al uw gebruikte steigerplanken, gebruikt steigerhou, steigerdelen nieuw of gebruikte, voor doe het zelver of professionel
 
 
Privacy verklaring  
Privacy
Privacyverklaring
Steigerhout-kopen. heeft deze privacyverklaring opgesteld om aan te tonen dat wij uw privacy zeer serieus nemen. Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen de website van Steigerhout-kopen met persoonlijke informatie omgaan. Alle gegevens die door Steigerhout-kopen worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De informatie die u aan Steigerhout-kopen verstrekt, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

Hoe we uw informatie gebruiken
Wanneer u persoonlijke gegevens verstrekt op onze website, gebruiken we die voor het expliciete doel waarvoor deze zijn verzameld, bijvoorbeeld om de door u bestelde producten te versturen naar het afleveradres. De informatie die wij via onze site aan u vragen is niet meer dan dat wij absoluut  nodig hebben om uw bestelling en de eventuele correspondentie in goede banen te leiden. Statistieken over de site kunnen worden gebruikt om ervaringen op de website te verpersoonlijken en om statistieken over het gebruik van de website - anoniem en als totaalcijfer - te evalueren.
Wij gebruiken uw IP-adres voor de verwerking van problemen met onze server en voor de administratie van onze site. Het IP-adres wordt tevens gebruikt om bezoekers te herkennen.

Beveiliging van informatie
Wij treffen redelijke voorzorgsmaatregelen om uw persoonlijke gegevens te beveiligen. Tot alle persoonlijk identificeerbare informatie is slechts beperkt toegang mogelijk teneinde ongeautoriseerde toegang tot, of wijziging of misbruik van de gegevens te voorkomen.

Met wie kunt u contact opnemen
U kunt ons mailen naar info@steigerhout-kopen.nl
, indien u vragen of opmerkingen heeft over deze privacyverklaring, om schending van de privacyverklaring te melden, indien u wilt dat wij uw persoonlijke gegevens in onze bestanden corrigeren of bijwerken of indien u bezwaar heeft tegen het gebruik van uw gegevens voor mededelingen aan u. Steigerhout-kopen zal naar aanleiding van een verzoek van elke geregistreerde bezoeker zijn of haar persoonlijke gegevens uit onze database verwijderen.
U heeft recht op inzage in de informatie die wij over u bewaren. Voor deze dienst kan een vergoeding worden gevraagd. Wij zullen redelijke stappen ondernemen om aan de voornoemde verzoeken te voldoen.

Contact opnemen met Steigerhout-kopen
Indien u nog vragen heeft over deze privacyverklaring, of uw ervaringen met onze sites, kunt u contact opnemen door te mailen naar info@steigerhout-kopen.nl

Copyright 2011 Hipzit.nl
Neem contact op - Verzenden - Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden - Links - Sitemap